Retour en terugbetaling

Retourneren
Ons retourbeleid is 14 dagen geldig. Als er 14 dagen zijn verstreken na je aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als, waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook netjes in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten artikelen zijn vrijgesteld van terugzending. We accepteren geen producten die intieme of hygiënische artikelen zijn, zoals onderbroeken, kruisbeschermers of bitjes. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen 
Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij, uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een week uitbetaald exclusief de gemaakte verzendkosten op uw rekening.

Te late of ontbrekende terugbetalingen 
Als u niet op tijd de terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Het kan soms een paar werkdagen  duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.
Als u tien dagen na onze mail omtrent de terugbetaling nog steeds niets heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@kofusports.com.

Artikelen in de uitverkoop 
Alle artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht, kunnen alleen worden geruild voor een andere maat indien beschikbaar of worden terugbetaald als winkeltegoed. 

Ruilen
We vervangen artikelen alleen als ze kapot of beschadigd in de verpakking zijn aangekomen. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@kofusports.com. Indien de maat niet voor u niet goed is, volgt u onze binnen 14 dagen retourbeleid. Hierna kunt u weer op de webshop de juist maat aanschaffen. 

Verzending
Om uw product te retourneren, dient u eerst een e-mail te sturen naar info@kofusports.com.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. 
Het risico voor retouren komen voor uw rekening. U kunt ons niet aansprakelijk stellen als wij beschadigde artikelen ontvangen. Tevens kunt u ons niet aansprakelijk stellen als uw retour zoekraakt 

Als u een artikel verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken en het artikel aangetekend te retourneren. 
Beschadigd ontvangen

Wij doen ons best om de artikelen zo in te pakken dat zij niet beschadigd aankomen. Mocht uw bestelling onverhoopt alsnog beschadigd aankomen, dient u direct een foto te maken van de ongeopende verpakking. Indien u het artikel ook beschadigd aantreft, kunt u met ons contact op te nemen via info@kofusports.com voeg daarbij ook foto's toe van het de verpakking en het beschadigde artikel. 

In dat geval dragen wij de verantwoordelijkheid en zullen wij het artikel vervangen. U verzendt het artikel naar ons, waarna wij de verzendkosten, die u naar ons heeft gemaakt met u zullen delen.